لطفا صبر کنید...

ویزای تحصیلی کشور روسیه
امتیاز 0/5 از 0 نظر
0

1396/01/21

ویزای تحصیلی روسیه » مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای تحصیلی روسیه , شرایط دریافت ویزای تحصیلی روسیه,چگونه م یتوانیم ویزای تحصیلی روسیه دریافت کنیم . از مواردی هستند که به همراه آدرس کنسوگری روسیه در این مقاله معرفی خواهند شد پس با سایت کی سفر همرا باشید تا این موارد را برای شما بازگو کنیم .

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی روسیه

  • اصل پاسپورت بااعتبار حداقل 12 ماه
  • 2 قطعه عکس 3.4 رنگی پشت‌ سفید و تمام ‌رخ
  • اصل بلیت رفت‌ و برگشت جهت تائید سفارت
  • اراده ‌ی فرم مشخصات فردی به ‌صورت کامل
  • آخرین مدرک تحصیلی که ترجمه ‌شده باشد، جهت تائید سفارت و ارائه به دانشگاه مورد نظر
  • ریز نمرات ترجمه ‌شده جهت تائید سفارت و ارائه به دانشگاه

ویزای تحصیلی روسیه

شرایط و نکات زیر جهت اخذ ویزای روسیه حائز اهمیت است

تعداد متقاضیان ویزای تحصیلی بسیار است و از همین جهت در برخی موارد کنسول درخواست مصاحبه‏ی حضوری دارد که در این صورت بهتر است با کارشناسان مربوطه جهت دریافت راهنمایی‌ های لازم تماس حاصل نمایید.

همراه داشتن نامه‌ ی پذیرش دانشگاه در سربرگ و ممهو یه مهر دانشگاه در صورت داشتن دعوت‌ نامه از سمت آن مرکز الزامی است.

ویزای تحصیلی روسیه به ‌صورت عادی 5 روز و به‌صورت فوری 2 روز کاری زمان خواهد برد.

ویزای تحصیلی روسیه

ویزای تحصیلی روسیه

اطلاعات سفارتخانه روسیه :

آدرس کنسولگری روسیه در ایران : تهران، خیابان نوفلوشاتو-شماره‏ی 39.

شماره تماس کنسولگری روسیه : شماره تماس کنسولگری  66701161-66701163 66728873

روزهای کاری کنسولگری همه‌روزه هفته به‌غیراز روزهای شنبه - چهارشنبه جمعه است.

ویزای تحصیلی روسیه

یکی دیگر از انواع ویزاهایی که می توان برای رفتن به روسیه تهیه کرد ویزای گردشگری روسیه می باشد که از این قسمت می توانید شرایط دریافت ویزای گردشگری روسیه را مطالعه فرمایید

ویزای تحصیلی کشور روسیه

ویزای توریستی روسیه

ویزای تجاری کشور روسیه

دسته ها:
}