لطفا صبر کنید...

ویزای تجاری  کشور روسیه
امتیاز 0/5 از 0 نظر
0

1396/01/21

ویزای تجاری روسیه یکی از انواع ویزاهای مسافرتی به کشور روسیه همانند ویزای تحصیلی و ویزای گردشگری می باشد که در این مقاله از سایت کی بریم سفر تصمیم به معرفی آن داریم . چگونه می توانیم ویزای تجاری روسیه را دریافت کنیم ,مدارک مورد نیاز ویزای تجاری روسیه کدامند از جمله مواردی می باشد که در این مقاله به آنها خواهیم پرداخت.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تجاری روسیه

  • برای ویزای تجاری با مدت اعتبار 3 ماه نیاز به اصل پاسپورت با حداقل اعتبار 7 ماه اعتبار و برای ویزای یک‌ ساله پاسپورتی با حداقل اعتبار 13 ماه و نیز برای ویزای سه‌ ساله حداقل 38 ماه اعتبار پاسپورت نیاز است.
  • 2 قطعه عکس 3.4 تمام‌ رخ و رنگی
  • اصل بلیت رفت‌ و برگشت به‌ منظور تائید سفارتخانه
  • تکمیل و ارائه‏ ی فرم مشخصات فردی
  • تکمیل و ارائه‌ی فرم مختص به ویزای تجاری
  • آزمایش HIV

ویزای تجاری  کشور روسیه

 شرایط و نکات حائز اهمیتی برای اخذ ویزای تجاری روسیه

  • اشکال مختلف ویزای تجاری روسیه عبارت‌اند از: 1 ماهه،3 ماهه سینگل،3 ماهه دبل،1 ساله تجاری چند بار ورود (90 روز اقامت به ازای 180 روز)،1 ساله تجاری چند بار ورود (365 روز اقامت و نیاز به مجوز کار) و 3 ساله چند بار ورود (نیاز به مجوز کار)
  • ویزای 1 ساله و 3 ساله جهت صدور نیاز به آزمایش HIV دارند.
  • مدت‌زمان صدور ویزای تجاری روسیه به‌ صورت عادی 5 روز و به‌صورت فوری دو روز کاری زمان می‏ برد.

ویزای تجاری  کشور روسیه

اطلاعات سفارتخانه روسیه در ایران :

آدرس کنسولگری روسیه در ایران : تهران، خیابان نوفلوشاتو-شماره‏ی 39.

شماره تماس کنسولگریروسیه : شماره تماس کنسولگری  66701161-66701163 66728873

روزهای کاری کنسولگری همه‌روزه هفته به‌غیراز روزهای شنبه - چهارشنبه جمعه است.

ویزای تجاری  کشور روسیه

آدرس کنسولگری روسیه در ایران بر روی نقشه :

ویزای تحصیلی کشور روسیه

ویزای توریستی روسیه

ویزای تجاری کشور روسیه

دسته ها:
}