لطفا صبر کنید...

ویزای توریستی روسیه | مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی روسیه
امتیاز 0/5 از 0 نظر
0

1396/01/21

ویزای توریستی روسیه یکی از انواع ویزا های کشور روسیه می باشد که به وسیله آن به راحتی جهت گردشگری وارد روسیه شده و از اماکن گردشگری و توریستی روسیه بازدید فرمایید ولی دریافت ویزای توریستی روسیه شرایط دارد که در این مقاله از سایت کی بریم سفر قصد معرفی آنها را داریم پس با ما همراه باشید تا اطلاعاتی را در خصوص مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی روسیه , شرایط دریافت ویزای توریستی روسیه,آدرس سفارت خانه روسیه در ایران را در اختیارتان قرار دهیم .

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی روسیه

  • اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار
  • 2 قطعه عکس 3.4 تمام ‌رخ رنگی با زمینه‌ ی سفید
  • اصل بلیت رفت‌ و برگشت تائید شده توسط سفارت
  • رزرو هتل تائید شده در شهر مربوطه
  • تکمیل فرم مشخصات فردی به ‌صورت کامل
  • تکمیل فرم تعهد ضمانت برگشت توسط مسافر و یا شرکت درخواست‌ کننده ویزا
  • چک ضمانت برگشت مسافرین طبق شرایط مندرج

ویزای توریستی روسیه

 شرایط و ضوابط دریافت ویزای توریستی روسیه

  • تاریخ ویزای توریستی بر اساس تاریخ صدور بلیت سفر است.
  • مبدأ پرواز مسافران تهران شهر مسکو است و صورت ورود به دیگر شهرها برای جلوگیری از دیپورت شدن باید با کارشناسان و مسئولان مربوطه تماس حاصل کرد.
  • مسافرانی که با تور مسافربری به روسیه می‏روند نیازی به تکمیل فرم ضمانت برگشت ندارند.
  • مدت‌زمان صدور ویزای توریستی عادی روسیه یک ماه و به ‌صورت فوری 2 روز کاری است.
  • رزرو هتل از سوی کارگزار رسمی روسیه مورد تائید و رزرو سایت com مورد قبول نیست.

ویزای توریستی روسیه

اطلاعات سفارتخانه

آدرس کنسولگری روسیه : تهران، خیابان نوفلوشاتو-شماره‏ی 39.

شماره تماس کنسولگری روسیه : شماره تماس کنسولگری  66701161-66701163 – 66728873

روزهای کاری کنسولگری همه‌روزه هفته به‌غیراز روزهای شنبه - چهارشنبه – جمعه است.

ویزای توریستی روسیه

ویزای تحصیلی کشور روسیه

ویزای توریستی روسیه

ویزای تجاری کشور روسیه

دسته ها:
}